Noticiari

Primera Jornada de Jocs de Taula organitzada per l’associació “Tothom a Taula”

Ajuntament de Flix
Avui, divendres 30 de desembre, se celebrarà la Primera Jornada de Jocs de Taula organitzada per l’associació “Tothom a Taula”, una entitat que té com a objectiu apropar aquest tipus de jocs a petits i grans, i posar a l’abast de tothom la informació necessària per poder gaudir-ne.

La Jornada començarà a les cinc de la tarda als baixos de la Unió Social, i consistirà en un resum dels jocs a què s’ha jugat a l’associació al llarg d’aquest any 2016, posant-los a la disposició del públic perquè els puguin provar i jugar amb els membres de “Tothom a Taula”.

També hi haurà la presentació del joc de taula “Hatflings!” de la mà dels seus creadors, Fernando Chavarria i Judit Hurtado. Es tracta d’un joc familiar per a dos jugadors que es basa en la col·locació de fitxes i control de zones, on cada participant haurà de demostrar ser més intel·ligent que el seu contrincant.

A més, els assistents també podran gaudir d’un aperitiu a càrrec de “Ca la Dolors”, i de servei de bar. La jornada durarà fins a les 9 del vespre i l’entrada serà gratuïta.

 Imatge del joc de taula "Hatflings!", que es presentarà aquesta tarda a la Primera Jornada de Jocs de Taula

Altres