Noticiari

Més actes del programa de Nadal aquest cap de setmana

Ajuntament de Flix
Demà, dissabte 31 de desembre, s’acomiada l’any 2016. Per celebrar aquest esdeveniment i donar la benvinguda a l’any nou, s’han organitzat diversos actes per a tots els públics que tindran lloc al llarg del dia.

Al matí, a partir de dos quarts d’onze, tindrà lloc la novena edició de la Milla Nadalenca de Flix amb un circuit que recorrerà l’avinguda Catalunya. Com ja s’havia anunciat prèviament, les inscripcions i la recollida de dorsals començaran a partir de dos quarts de deu del matí, als baixos de l’Ajuntament, i els participants tindran temps fins mitja hora abans que comenci la cursa de la seua categoria.

A la tarda, a dos quarts de set del vespre, hi haurà l’arribada de l’Home dels Nassos per tal d’acomiadar aquest any 2016. Després de recórrer alguns dels carrers del poble saludant als flixancos i flixanques, es dirigirà a la plaça Major on repartirà caramels a tots els nens i nenes que l'hagin anat a veure.

A la nit, a partir de la 1 de la matinada a la carpa instal·lada a la pista de La Unió Social, se celebrarà la Revetlla de Cap d’Any per donar la benvinguda a un 2017 que tot just haurà començat. Es recorda que el preu de l’entrada a la taquilla serà de 12 euros, i que enguany, com a novetat, es permetrà a l’entrada a joves de 14 i 15 anys acompanyats de pares o tutors.

 

DES DE L’AJUNTAMENT DE FLIX VOLEM DESITJAR A TOTHOM UNA

BONA ENTRADA D’ANY 2017!

 

Altres