Noticiari

Últimes activitats del programa d'actes de Nadal

Ajuntament de Flix
La cavalcada dels Reis d'Orient és una de les últimes activitats del programa d'actes de Nadal 2016-2017. Resten la Revetlla de Reis i els dos sortejos dels vals de compra de la Campanya de Nadal.

Després de la cavalcada, a dos quarts d'1 de la matinada hi haurà l'última de les revetlles a la carpa de la pista de La Unió Social, la Revetlla de Reis. El preu de l'entrada serà de 5 euros.
Dissabte, 7 de gener, a les 11 del matí i a la plaça de l'Església s'efectuarà el sorteig dels vals de 2 vals de compra de 250 euros cadascun organitzat per la Unió de Comerciants i per gastar en 2 hores en qualsevol establiment pertanyent a l'associació. En aquest sorteig hi participen les butlletes dipositades en les botigues de la Unió de Comerciants. A més del sorteig, hi haurà un tast de vermuts, música de fons, inflables (a càrrec de l'Ajuntament de Flix) i alguna sorpresa més. La Unió de Comerciants avisa que "Qui no hi sigui, NO GUANYARÀ!".
Divendres 13 de gener a les 11:30 h. s'efectuarà en directe des de Ràdio Flix el sorteig dels vals de compra de l'Ajuntament de Flix, tanmateix de 250 euros cadascun, i que es podran gastar en qualsevol comerç del poble.
Així mateix, cal recordar que diumenge dia 8 és l'últim dia per poder visitar l'exposició "Suriet Pirogravats" que es troba a Ca Don Ventura (divendres dia 6 romandrà tancada al públic). L'exposició fou inaugurada el passat dia 24 de desembre i compta amb un seguit de pirogravats en fusta, mobles i altres  artesanies realitzades per l'artesà i artista Enric Arbolí.

Altres