Noticiari

Dissabte es féu el sorteig dels vals de compra de la Unió de Comerciants

Ajuntament de Flix
Dissabte passat 7 de gener es féu el sorteig dels dos vals de compra per valor de 250 euros de la Unió de Comerciants. L'acte tingué lloc a la plaça de l'Església i comptà amb la col·laboració de Flexus Teatre i l'Ajuntament de Flix.

Les dos persones agraciades pel sorteig foren Natàlia Rofes i Isabel Caparrós. Totes dos van disposar de dos hores per efectuar les compres en quatre botigues associades a la Unió de Comerciants. Per a aquesta tasca van comptar cadascuna amb un "assessor comercial" vinguts expressament des de París (així almenys ho van ho van explicar des de Flexus Teatre).
A més del sorteig, hi hagué també atraccions d'inflables per als més petits (aportades per l'Ajuntament de Flix), un tast de vermuts i música de fons.
El proper dia 13 de gener s'efectuarà a les 11:30 h., en directe des de Ràdio Flix, el sorteig dels dos vals de compra, també per valor de 250 euros cadascun, aportats per l'Ajuntament de Flix. En aquest cas, les compres es podran efectuar en qualsevol comerç de la població.

Les dos guanyadores dels vals de compra, Natàlia Rofes i Isabel Caparrós, amb els dos "assessors comercials".
(* Cliqueu damunt la imatge per accedir al reportatge fotogràfic).

Altres