Noticiari

Celebració de la festivitat de Santa Àgueda, aquest cap de setmana

Ajuntament de Flix
Organitzat per l'Associació Dacteres de Flix i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Flix, de dissabte a dilluns tindrà lloc el programa d'activitats de la celebració de Santa Àgueda.

Els actes començaran dissabte a la tarda, amb el repic de campanes i el Sant Rosari a les 7 de la tarda, a l'església parroquial. Tot seguit, a la sala polivalent de La Unió Social es farà la proclamació de la Dactera Major, distinció que aquest 2017 correspondrà a Josefina Mateu Navarro. Després, hi haurà una actuació a càrrec del Grup de Teatre EndisArt que representarà l'obra "Bladé, de la Ribera a Mèxic".
L'endemà diumenge 5 de febrer dia de la festivitat de Santa Àgueda, hi haurà a les 11 del matí la missa dedicada a la santa, i en finalitzar, es farà el repartiment dels típics "bollos" beneïts entre totes les assistents. A continuació, a Ca Don Ventura, s'inaugurarà l'exposició "Veure, sentir i emocionar-se a Sebes", amb fotografies de Josep Maria Navarro Aguilà realitzades a la Reserva de Sebes. L'exposició ha comptat amb la col·laboració del Grup de Natura Freixe i el suport de l'Ajuntament. Al migdia, al Bar La Clau es farà un vermut i cap a les 2 de la tarda, al Restaurant L'Ànima, un dinar.
Els actes finalitzaran dilluns 6 de febrer a mitja tarda, amb el berenar i el ball amenitzat pel Duo Diamants, que tindrà lloc a la sala polivalent de La Unió Social, i que també inclourà sorpreses i regals per a les persones assistents.

Imatge de la celebració de Santa Àgueda de 2016, durant la inauguració de l'exposició (5 de febrer de 2016).

Altres