Noticiari

Primera edició de la Setmana del Comerç a Flix

Ajuntament de Flix / Unió de Comerciants
Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català. A Flix les activitats es concentraran del 21 al 24 de març. Sota el títol "Parlem del comerç", s'han organitzat un seguit de tallers, xerrades i demostracions sobre les inquietuds del comerç flixanco. Les activitats es desenvoluparan en la seua majoria al local del carrer de Girona, núm. 1, i es clouran cada dia amb un tast o un aperitiu, al preu de 5 euros cadascun.

Dimarts 21 de març hi haurà a un quart de 4 de la tarda la xerrada "Les flors de Bach aplicades al nostre dia a dia", a càrrec del Centre Vita. Més endavant, a dos quarts de 8, s'impartirà la sessió "Decorateràpia: la teva casa et pot fe feliç", a càrrec de Nova Art Interiorisme + Flors. La jornada es clourà a les 9 de la nit al Bar La Clau, on es podrà gaudir d'un aperitiu de beguda i tapa.
El dia següent, 22 de març, a les 10 del matí, tindrà lloc a l'obrador del Forn Montserrat (C/ Major, 38) un taller de creació de figures de xocolata. A la tarda, a un quart de 4, es farà l'activitat "Taller i creació de detalls especials", a càrrec de La Copi 3M10. Després, a dos quarts de 8, s'impartirà la xerrada "L'oli que tenim, el més natural", a càrrec d'Oli Flix. Finalitzarà el dia a les 9 de la nit amb un maridatge de vins i productes naturals a La Placeta.
Dijous 23 de març, al Mercat Municipal, es farà l'activitat "Cuinem junts al Mercat", a càrrec del Bar Continental i Carnisseria Fina. A u quart de 4, s'impartirà la xerrada "El món de les perles", a càrrec de Joieria Losada. A dos quarts de 8, hi haurà la segona xerrada, "Alimentació i benestar", a càrrec de Bestioles. El dia clourà amb un aperitiu de beguda i tapa al Bar 21.
L'última jornada de Flix tindrà lloc divendres 24 de març. A un quart de 4 de la tarda s'impartirà la xerrada "Espai i salut. La teva parafarmàcia", a càrrec de La Parafarmàcia. A dos quarts de 8, tindrà lloc un taller de pintura efecte guix, a càrrec de Bricoflix. Finalitzarà la jornada a les 9 de la nit al Bar L'Escala amb un taller de gintònics i mojitos.
Aquest programa d'activitats "Parlem del comerç" ha estat organitzat per la Unió de Comerciants de Flix, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Flix i el suport del Consorci de Comerçi, Artesania i Moda de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

Altres