Noticiari

8 equips participaran en el 35è Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins categoria infantil

Ajuntament de Flix
Dijous passat 5 d'abril a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Flix es presentà el 35è Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins categoria infantil, torneig en el qual hi participaran un total de 8 equips, aplegant 80 nens. El campionat es desenvoluparà durant els propers dies 21, 22 i 23 d'abril.

Els partits de la primera jornada tindran lloc a la tarda, i els dels dos dies restants, hi haurà partits al matí i a la tarda. Els dos equips que disputin la final, participaran al campionat d'Espanya.
Al marge dels detalls del 35è Campionat de Catalunya d'Hoquei Patints, també s'anuncià que abans de l'estiu s'efecturaria un partit d'exhibició d'hoquei femení, entre una selecció catalana i una selecció territorial.
Van participar en aquest acte el president del Club Patí Flix, Robert Torres; el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Rafael Serrano; el regidor d'Esports, Albert Mani; i l'alcalde de Flix, Marc Mur.

Els participants en la presentació del 35è Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins, amb el cartell de l'edeveniment. D'esquerra a dreta, Robert Torres, president del CP Flix; Marc Mur, alcalde de Flix; Rafael Serrano, vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge; i Albert Mani, regidor d'Esports.
(* Cliqueu damunt la imatge per accedir al reportatge fotogràfic)

8 equips participaran en el 35è Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins categoria infantil

Altres