Noticiari

Presentació del llibre "La pedra de Flix a la ciutat de Tortosa al llarg dels segles", de Joan-Hilari Muñoz, avui dimarts

Ajuntament de Flix / Associació La Cana
Avui dimarts, 18 d'abril, a dos quarts de 8 de la tarda i a Ca Don Ventura es presentarà el llibre La pedra de Flix a la ciutat de Tortosa al llarg dels segles, de Joan-Hilari Muñoz, professor d'Història i catedràtic d'institut. Intervindran a l'acte Jaume Masip, president de l'Associació La Cana; Pere Muñoz, coordinador de publicacions de l'Associació La Cana; Antoni Sabaté, exdirector dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre; i l'autor del llibre, Joan-Hilari Muñoz.

Aquest llibre explica l'ús de la pedra procedent de les pedreres de Flix en diversos edificis emblemàtics de Tortosa, un ús del qual es té indicis des de l'època romana. Ha estat publicat per l'Associació La Cana i és el número 2 de la col·lecció Lo Pedrís, dedicada a elements patrimonials de Flix. L'edició compta a més amb el suport de l'Ajuntament de Flix, L'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona i el CERE.
L'acte d'aquesta tarda ha estat organitzat per l'Associació La Cana, amb la col·laboració del CERE i l'Ajuntament de Flix.

Altres