Noticiari

Prova de sirenes de risc químic, aquest proper divendres

Ajuntament de Flix
El proper divendres 21 d'abril al matí tindrà lloc la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2017. Durant la prova sonaran 82 sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. A Flix concretament, la prova es desenvoluparà entre les 10:40 i 10:50 h.

La prova es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència. Com s'ha efectuat en altres ocasions, l'alarma consistirà inicialment en tres senyals d'un minut de durada separats per silencis de cinc segons. El final de la prova s'anunciarà amb un senyal continu de 30 segons de durada.
La resta de municipis on també s'efectuarà la prova són: Abrera, Barcelona (Port de Barcelona i Zona Franca), Canovelles, Castellbisbal, Castellgalí, Constantí, Cornellà de Llobregat, el Morell, el Prat de Llobregat, els Garidells, els Pallaresos, Esparreguera, Granollers, Gualba, l’Hospitalet de Llobregat, la Canonja, la Pobla de Mafumet, Les, Martorell, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Perafort, Riells i Viabrea, Salou, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Celoni, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Tarragona, Tortosa, Viladecans, Vilallonga del Camp i Vila-seca.

Més informació: http://interior.gencat.cat/riscquimic

 

Altres