Noticiari

Avui divendres comencen els actes organitzats per la diada de Sant Jordi

Ajuntament de Flix
Avui divendres 21 d’abril comença el programa d'activitats de la 10a Mostra de Llibres de la Ribera d'Ebre, organitzats al voltant de la diada de Sant Jordi. En aquesta edició hi ha hagut canvis: si anteriorment la majoria dels actes tenien lloc al llarg del mateix dia de Sant Jordi, en aquesta ocasió les activitats s'aniran realitzant en dies diferents.

Aquest divendres, a les 7 de la tarda s'iniciaran els actes, primer amb la inauguració de l'exposició "100 anys del TBO", on es podran veure exemplars (originals i còpies) aportats per Ramon Sabaté Arqué procedents de la seua col·lecció particular; l'exposició es podrà visitar fins al dia 30 d'abril. Tot seguit hi haurà una taula de presentacions d'escriptors on es mostraran alguns dels últims llibres publicats al llarg dels darrers mesos a la Ribera d'Ebre: Pilar Romera, Xavier Vega, Ireneu Visa, Teresa Castelló i Gerard Mercadé; l'acte serà conduït per Norma Pujol, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Flix.
L'endemà, dissabte 22 d'abril, a les 11 del matí i a la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila hi haurà la representació de l'espectacle "El tresor del drac Rebuf", a càrrec de Sílvia Palazón, dirigit als més petits.
Diumenge 23 d'abril, diada de Sant Jordi, al llarg de tot el dia hi haurà venda de llibres i roses, a càrrec tant de les llibreries i floristeries de la població, com d'entitats i col•lectius de la població que disposaran de les seues parades a la plaça de l'Església. La jornada finalitzarà a la tarda amb l'actuació musical a càrrec del grup Màia, que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la plaça de l'Església. Aquesta actuació tanmateix forma part del programa de la 28a Primavera Musical.
Dimarts 25 d'abril, a les 7 de la tarda i a Ca Don Ventura la xerrada, al voltant de l'exposició sobre el TBO, s'impartirà la xerrada "TBO, curiositats "de todo un poco", a càrrec de Ramon Sabaté Arqué.
A més, entre el 24 i el 28 d'abril, hi ha programades visites a l'exposició "100 anys del TBO" dirigides als alumnes de l'Institut de Flix.
Aquest programa d'activitats ha estat organitzat per l'Ajuntament de Flix, el CERE, la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila i l'Institut de Flix, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el Departament de Cultura, la Direcció General de Joventut i Ràdio Flix.

Altres