Noticiari

Publicat el núm. 427 de la "La Veu de Flix"

Ajuntament de Flix

Ja ha sortit publicat el núm. 427 de la revista d'informació local La Veu de Flix, corresponent al mes d'abril de 2017. La portada la protagonitza una fotografia dels membres del Club Nàutic Flix, recentment proclamats campions de Catalunya en Llaüt Mediterrani; l'autora de la fotografia és Elena Abelló Català.

L'editorial comenta el gran nombre d'activitats que han omplert el passat mes d'abril, tot indicant que ha estat un mes "típicament atípic".

Les primeres pàgines estan dedicades als actes de Setmana Santa, amb un breu escrit i una bona selecció de fotografies. El segueix un article dedicat als Tallers de Pasqua, igualment il·lustrat amb imatges,

A continuació hi ha un bloc de notícies dedicades a temes relacionats amb Ercros i a la descontaminació del pantà de Flix.

Després hi ha la selecció de notícies breus agrupades per temes (Ajuntament, ferrocarril, distincions a persones ) i el clou la nota sobre els concerts de presentació de la 3a edició del Festival Pingüí. L'última pàgina dels breus és compartida amb els resultats esportius (hoquei i futbol) i el resum del moviment del Registre Civil del mes d'abril.

Segueix un reportatge sobre els actes realitzats amb motiu de la celebració de Sant Jordi, tanmateix acompanyat de diverses fotografies de les diferents activitats.

Continua la revista amb la secció de la Foto Històrica amb una imatge de la Processó de Corpus de 1952, cedida per Josep Maria Sabaté Sabaté.

Hi ha després una extensa entrevista a la regidora d'Ensenyament, Mitjans de Comunicació i Comerç, Norma Català, realitzada per Josep Maria Recha,

Les següents dos pàgines l'ocupen segles reportatges sobre actes de presentació de llibres. El primer -inclòs dins la secció Lo Cantó de La Cana- dedicat a l'obra d'assaig La de pedra de Flix a la ciutat de Tortosa al llarg dels segles, de Joan-Hilari Muñoz. I el segon sobre el primer llibre publicat per Xavier Vega, Terres de l'Ebre, frontera i frontissa.

La Veu continua amb un reportatge escrit i gràfic sobre activitats de l'Escola Bressol Pam i Toc.

Inclou també la revista un article d'opinió de Montse Carranza Milián "Vivim realment en un estat de dret?". Més endavant hi ha la secció del Racó Poètic amb col·laboracions de Mercè Marín i M. Dolors Navarro.

A les últimes pàgines trobem reportatges d'activitats diverses, algunes força rellevants, majoritàriament protagonitzades per entitats i col·lectius de la població: la Festa de les Dolors; l'última edició de la Cursa de les 1.000 escales flixanques; els últims èxits del Club Nàutic Flix, el XXXV Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Infantil; la 1a Matinal Motera Vila de Flix; i les activitats del Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes.

La contraportada d'aquest exemplar de La Veu de Flix inclou el cartell de la 16a Caminada Popular.

 

  

Reproducció de la portada del nou número de La Veu de Flix.

 

Altres