Noticiari

Helena Blanch guanya el Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2017, i Víctor Miguel, el Concurs infantil

Ajuntament de Flix
Helena Blanch Pérez ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2017, amb l'obra que portava per títol "Venus". Pel que fa al Concurs infantil, Víctor Miguel Montornés ha assolit el primer premi amb "Deixa volar la imaginació".

Els altres guardonats amb el segon i tercer premi del Concurs de la portada han estat Elena Rosich Sangrà, amb "No et perdis la festa", i Imma Montornés Villalba, amb "Jo hi participo", respectivament. I del Concurs infantil, el segon premi ha correspòs a Rubén Miguel Montornés ("Explosió de colors") i el tercer a Esther Miguel Montornés ("Raig de festa").
En el Concurs de la portada del programa de la Festa Major Major 2017 els premis són 140 euros per al primer, 70 per al segon i 35 per al tercer, a més d'un trofeu a cadascun dels guardonats. Les quantitats s'atorguen en vals de compra per bescanviar als establiments comercials de la població adherits a la campanya "Compra a Flix".
Pel que fa al concurs infantil, els guanyadors rebran un trofeu cadascun.
L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant la propera Festa Major, el dia 14 d'agost, coincidint amb el lliurament dels premis del XXV Premi de Narrativa Curta Lo Flix d'Abans i el Concurs Fotogràfic.
El jurat de les dos modalitats del Concurs de la portada del programa de la Festa Major, que estava integrat per Anhoa Pérez Lazcano, Ana Méndez Prunera i Máximo Daura Torreblanca, es va reunir ahir dilluns 24 de juliol a la tarda a les dependències de l'Ajuntament de Flix.

Reproducció de l'obra guanyadora amb el primer premi del Concurs de la
portada del programa de la Festa Major 2017,realitzada per Helena Blanch.

Altres