Noticiari

79 nens i nenes van participar al Tria't l'Estiu 2017

Ajuntament de Flix
Un any més l’Ajuntament de Flix ha organitzat el Tria’t l’Estiu pels més petits del nostre poble. Han sigut tres setmanes intenses, gestionades per l’empresa local, Rogles Aventura, i que s’han desenvolupat sense cap incidència de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 h. Tria’t l’Estiu, està dirigit a nens i nenes de 3 fins a 12 anys i enguany hem tingut un èxit de participació amb un total de 79 xiquets i xiquetes:  La primera setmana, 65 participants, la segona setmana, 52 i la tercera 46.

Amb el disseny de les activitats volíem aconseguir fer del temps de lleure un espai d’aprenentatge i descobriment a través d’activitats d’oci, conèixer i gaudir, a través de diverses activitats, l’entorn immediat. Promoure entre els nens i nenes  unes normes de convivència i respecte mutu així com fomentar el companyerisme, la cooperació i la relació entre iguals potenciant actituds basades en els valors de la tolerància, la convivència, la cooperació, la solidaritat i el treball en grup. I, a més a més, desenvolupar aspectes com la creativitat, la sensibilitat, l’espontaneïtat i la responsabilitat.
A grans trets, les activitats han sigut un còctel entre lleure, aventura i esport centrant-les en diferents llocs de la nostra població: carrers i places del poble, els xops, passeig de l’Ebre, piscines municipals, casal de joves, pavelló d’esports, poliesportiu, escola, castell,...
Es van realitzar excursions i gimcanes i tallers de tota mena. Els més petits van poder gaudir amb cançons, balls, cuina, jocs tradicionals, bicicleta, patinets i també tallers per descobrir diferents oficis. I per una altra banda, els més grans: senderisme, kayak, padel surf, padel, hoquei, sable espuma, tir amb arc, slickline (corda d’equilibris), tobogan lliscant, taller de primers auxilis,concurs de rap i la gravació d’una cançó del tria’t en un estudi.
Tant l’Ajuntament de Flix com Rogles Aventura, volem agrair la confiança a les famílies, la bona predisposició als nens i nenes, la gran tasca realitzada als monitors i monitores i a totes les entitats i comerços que han col·laborat desinteressadament per tal d’aconseguir fer més atractiu i diferent el Tria’t l’Estiu 2017:  Associació de joves músics de Flix, Parc de Bombers, Mel Somper, Forn Larrossa, Club Patí Flix, Associació Arran de Terra, Club Nàutic Flix, Pàdel Flix Indoor, Associació La Cana, Creu Roja. A tots vosaltres, moltes gràcies per l’èxit d’aquestes intenses i apassionants tres setmanes de juliol.
Regidoria de joventut

Grup de participants al Tria't l'Estiu i monitors.
(* Cliqueu damunt la imatge per accedir al reportatge fotogràfic)

 

Altres