Noticiari

Tast Esportiu, nova activitat del 5 al 9 de setembre

Ajuntament de Flix
Del 5 al 9 de setembre es durà a la nostra població una nova activitat, Tast Esportiu, durant la qual els clubs esportius de Flix obren les seues portes i ofereixen l'oportunitat de practicar les seues respectives disciplines. Depenent de l'esport escollit, les activitats es duran a terme al Pavelló Municipal d'Esports, al Camp Municipal d'Esports La Ventonella, al Camp de Tir "Verge del Remei", al Padel Flix Indoor, al Gimnàs Horus Centre i a les pistes del Club de Tennis Flx.

La inscripció  és gratuïta i es pot seleccionar més d'una activitat. Per als infants el tast ofereix futbol, futbol sala, hoquei, pàdel, tennis, karate i Escacs. Els adults també podran practicar tir olímpic, tir al plat, pàdel, escacs o apuntar-se als partits de futbol 7.
Les inscripcions s'han de formalitzar a les oficines municipals i el termini finalitza avui divendres, 1 de setembre.
El tast compta amb la col·laboració de les entitats i clubs esportius locals així com del Gimnàs Horus Center i del Pàdel Flix Indoor, i té com a objectiu donar a conèixer alguns dels esports que podem pràctica al nostre poble. Més informació a les oficines de l'Ajuntament.

Altres