Noticiari

Flix acull l'assemblea de la Federació Sardanista de les Comarques Meridionals

Ajuntament de Flix
Diumenge passat 22 d'octubre, es reuní a Flix l'assemblea de la Federació Sardanista de les Comarques Meridionals, que acull totes les agrupacions de la demarcació de Tarragona. Prop de quaranta representants de grups sardanistes van participar en l'assemblea que tingué lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

La jornada s'inicià a dos quarts de 10 del matí amb la rebuda dels representants de les agrupacions i llurs acompanyats a Ca Don Ventura, on van poder gaudir d'un esmorzar. A les 10 s'inicià l'assemblea de la Federació a la Sala de Plens. Inicialment hi hagué unes paraules de salutació i benvinguda del president de l'Agrupació Sardanista de Flix, Josep Maria Barbero, seguida per la intervenció de la regidora de Cultura, Norma Pujol, en representació de l'Ajuntament de Flix. A continuació es va dur a terme l'assemblea durant la qual, entre altres assumptes, s'aprovà el calendari d'aplecs sardanistes de 2018.
Mentre es realitzava l'assemblea, els acompanyants dels representants de les agrupacions sardanistes, van poder assistir a una visita guiada per la població, realitzada amb la col·laboració de l'Associació La Cana.
Al migdia, un cop finalitzada l'assemblea hi hagué ball de sardanes a la plaça de l'Església, amenitzat per la Cobla Cossetània, que comptà amb una bona participació de sardanistes. En finalitzar, els integrants de la cobla van interpretar l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors, que fou seguit per totes les persones que hi havia en aquell moment a la plaça.
La jornada finalitzà amb un dinar de germanor que tingué lloc al restaurant L'Ànima.

Participants a l'assemblea celebrada a Flix.
(* Cliqueu damunt la imatge per accedir al reportatge fotogràfic)

Altres