Noticiari

El Ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat la Moció per aturar l'aplicació de l'article 155

Ajuntament de Flix
Aquesta tarda ha tingut lloc el Ple de l'Ajuntament de Flix durant el qual s'aprovat la Moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya, que ha comptat amb el suport unànime de tots els membres del Consistori. L'aprovació d'aquesta moció, promoguda conjuntament per l'AMI i l'ACM, s'està duent a terme arreu de tots els ens locals de Catalunya, abans de la propera reunió del Parlament.

L'alcalde en funcions, Francesc Barbero ha estat l'encarregat de llegir el text de la moció. Tot seguit s'ha passat a la votació, que ha, com s'ha expressat, ha comptat amb el suport de tots els regidors i regidores presents al Ple. El nombrós públic que ha assistit a l'acte ha rebut el resultat, posant-se dempeus amb un extens aplaudiment.
Val a dir que prèviament l'alcalde en funcions ha excusat la presència al Ple de tres membres de l'Ajuntament: l'alcalde Marc Mur, per baixa laboral per malaltia; Lara Bertran, per excedència laboral; i Núria Blanch, pel recent traspàs de la seua mare, aprofitant Francesc Barbero per expressar-li públicament el seu condol en nom del Consistori.

A dalt instant de la votació; a sota, el públic rebent aplaudint i dempeus l'aprovació de la moció.

Altres